belgium News

Primark verwijdert

0 24

De £ 5 kerstkaars begon te branden een uur nadat hij voor het eerst werd aangestoken

Jenny Ferneyhough kocht de kaars van £ 5 – die volgens haar na een uur branden zich ontwikkelde tot “massale vlammen” – in Manchester op zaterdag.

De Fb-publish van de 33-jarige is 145.000 keer gedeeld.

Primark zei dat het het product or service uit de verkoop haalt en de zaak onderzoekt.

&#39Gevaarlijk rond decoraties&#39 [19659007] Mevrouw Ferneyhough, een ambtenaar van de gemeenteraad van Manchester, zei dat ze de kaars – in de vorm van een kerstboom – aansteekt nadat ze haar drie kinderen naar mattress heeft gebracht.

Ze zei dat de vlam zich binnen een uur van de pit naar de hele kaars experienced verspreid.

Jenny Ferneyhough, back links, was fulfilled haar guy Evan toen de kaars in vlammen opging

Ze zei: “Natuurlijk weet iedereen niet om een ​​vlam onbewaakt achter te laten, maar als je naar het toilet ging, kon het een paar seconden later on in vlammen zijn uitbarsting.

“Als het [develops into] een enorme vlam is als iets anders er omheen is, kan het heel gevaarlijk zijn . “

In de woorden van de BBC voegde ze eraan toe dat ze zich vooral zorgen maakte above mensen die de kaars” rond naburige versieringen “aansteekt tijdens de feestperiode.

Mevrouw Ferneyhough stuurde de foto&#39s naar Primark, die antwoordde dat ze” zeer bezorgd “about de ontdekking.

Een woordvoerder van het bedrijf heeft sindsdien gezegd dat het solution wordt verwijderd uit de verkoop, terwijl de klacht “als een zaak van urgentie” wordt onderzocht.

Mevrouw Ferneyhough zei dat zij “gerustgesteld” was doorway de massale reactie die ze op haar post experienced ontvangen, minder dan 24 uur na het plaatsen van de foto.

Ze voegde toe dat de belangrijkste reden voor het delen van de foto&#39s was om mensen bewust te maken van het mogelijke probleem met de kaars, en mensen ervan te weerhouden het aan te steken onbeheerd achter.

“Mijn male ging naar de winkel in Manchester om een ​​foto van de verpakking te maken, en een moeder en haar dochter zeiden dat ze de foto die ik erover deelde in vlammen hadden gezien”, voegde ze eraan toe

http://platform.twitter.com/widgets.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.