belgium News

Krantenkoppen: 'Frantic Brexit talks' en vader van Meghan Markle

0 8

The Times zegt dat Theresa Might klaar is om de nacht doorway te werken om een ​​compromis te bereiken around de Ierse grensproblematiek in haar Brexit-onderhandelingen. De krant meldt ook dat de waarde van bitcoins, een digitale valuta, enorm stijgt, maar er zijn zorgen dat de groei niet zal aanhouden.

Ook about het onderwerp Brexit, zegt de Financial Occasions dat Theresa May possibly gedwongen is om &#39panische gesprekken&#39 met de DUP aan te gaan tijdens het racen om de deadline van de offer te halen. De krant zegt ook dat één op de twintig bedrijven in het Verenigd Koninkrijk die gegevens above loonkloof tussen mannen en vrouwen hebben verstrekt aan de overheid, cijfers heeft gemeld die statistisch onwaarschijnlijk zijn.

The Everyday Mirror zegt dat de vader van Meghan Markle zijn dochter graag zou weggeven op de koninklijke bruiloft van volgend jaar.

The Guardian citeert een rapport van de uitgavenwaakhond van de regering dat studenten die grote leningen aangaan om hoger onderwijs te betalen, worden gefaald door universiteiten in Engeland, waarvan slechts een op de drie zegt dat ze waar voor hun geld krijgen.

De i zegt dat een minister van de overheid belooft te handelen nadat een pakket van £ 800.000 voor een vice-kanselier werd onthuld.

The Every day Mail zegt dat minister van Defensie Gavin Williamson “stand heeft gehouden” over de opmerking dat Britse terroristen zouden worden gedood.

De Metro meldt dat een 17-jarige jongen die probeerde zijn slachtoffer fulfilled een straatsteen te doden, veroordeeld was voor poging tot moord.

The Each day Convey waarschuwt dat de temperaturen onder nul in Groot-Brittannië waarschijnlijk volgende 7 days zullen aanhouden.

The Day by day Star meldt dat 10 minste één persoon stierf toen Storm Caroline het VK mishaagde.

Ontvang nieuws van de BBC in uw Postvak IN, elke werkdag op werkdagen

Leave A Reply

Your email address will not be published.