belgium News

Gewurgde vader was veroordeeld tot seks-aanvaller

0 8

Marie Brown en Noel Brown werden op 4 december dood gevonden

Noel Brown, 69, en Marie Brown, 41, werden maandag in Deptford gevonden.

Politie zei een hyperlink de geslachtsaanval van 1999 was een “voor de hand liggende onderzoekslijn”, maar ze hadden geen bewijs dat wraak het motief voor de moorden was.

Ze onthulden ook dat de aanvaller van de heer Brown experienced geprobeerd zijn lichaam uiteen te halen. Er zijn geen arrestaties verricht.

De politie heeft patrouilles in het gebied na de moorden opgevoerd.

De politie zegt dat Noel Brown naar een gokwinkel was geweest op de laatste dag dat hij levend werd gezien

De lichamen werden gevonden na De familie van mevrouw Brown meldde dat ze vermist was toen ze niet thuiskwam nadat ze haar vader had gecontroleerd.

De politie zei dat de heer Brown een lange gevangenisstraf experienced uitgezeten voor de geslachtsaanval.

Det Supt Paul Monk zei dat er “nee” was tekenen van gedwongen toegang tot het pand “en de politie probeerde wide te stellen” als de verdachten of verdachten bekend waren bij Noel en als Marie hen stoorde. “

Postmortemkeuringen wezen uit dat zij en haar vader stierven als gevolg van wurging.

Det Supt Paul Monk zei dat het “een zeer benauwende tijd voor Noel en Marie&#39s familie was toen ze hun verlies onder ogen kwamen.”

Hij zei dat de heer Brown “goed bekend was en graag lokaal” en dat hij voor het laatst levend werd gezien op 30 november in zijn lokale gokwinkel, Paddy P ower, in Deptford High Street.

“Er is gespeculeerd dat zijn moord het gevolg was van een grote gokwinst, maar er is op dit instant geen bewijs dat dit het geval is,” zei hij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.