belgium News

November wordt gezien als een nieuwe sterke maand voor werving en lonen om te stijgen

0 8

Van werkgevers wordt verwacht dat zij in november ongeveer 200.000 banen hebben toegevoegd en de loongroei werd als sterk beschouwd, twee trends die de Federal Reserve versterken om de rente te verhogen wanneer deze volgende week bijeenkomt.

div> div.group> p: first-child ">

Het werkgelegenheidsrapport verwacht om 8.30 ET zal naar verwachting een werkloosheidscijfer van 4,1 procent vertonen en het gemiddelde uurtarief zal naar verwachting 0,3 procent stijgen volgens Volgens Thomson Reuters zullen de lonen in de loop van het jaar naar verwachting met 2,7 procent stijgen, een stijging van 2,4 procent in oktober. Jobs groeide met 261 000 in oktober.

Economen verwachten een aanhoudend herstel in oktober. Hurricanes huren Harvey en Irma raken in augustus en september in Texas en in het zuidoosten.

"Ik denk dat het een redelijk solide rapport zal zijn", zegt Stephen Stanley, CFO van Amherst Pierpont. "Ik heb 210.000 salarissen. Ik vind het zo hoog omdat er na het herstel van de storm weinig meer is. "

Hij zei dat restaurants het meest getroffen waren." Het was in september 98.000 en in oktober slechts 89.000. Het is meestal ongeveer 20.000 per maand. Ik denk niet dat we in oktober weer normaal zijn geworden, "zei hij.

Diane Swonk, CEO van DS Economics, verwacht in november 180.000 lonen toegevoegd, maar zal naar verwachting geen positief effect hebben op retailers, hoewel Het is een shoppen met feestdagen. De trend dat kopers naar online verkopers gaan, zou in plaats daarvan in de gegevens moeten blijven verschijnen.

"We zien een daling in de detailhandel", zei ze. "Ze willen gewoon niet bemand worden veel omdat ze eigenlijk veel winkels hebben gesloten. "Er kan een toename zijn van de voorraad gerelateerd aan online verkoop.

Stanley zei dat hij verwacht dat de Fed haar rentevoetvoorspelling op drie verhogingen zal houden voor volgend jaar wanneer het volgende week bijeenkomt. Maar hij verwacht dat de Fed schoon zal zijn zou zelfs vier keer kunnen reizen.

Als de loongegevens bijzonder sterk zijn, kunnen de markten een meer agressieve Fed gaan verwachten. De markten kijken momenteel naar twee renteverhogingen voor volgend jaar.

Luke Tilley, hoofdeconoom bij Wilmington Trust, zei dat hij verwacht een onderconsensus van 150.000 banen vrijdag, Tilley zei dat een reden is dat de arbeidsmarkt krap is en het voor werkgevers lang duurt om vacatures te vullen. "Het wordt een hele uitdaging om mensen aan te nemen," zei hij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.