belgium News

Middagzoemer: UAL, AOB en meer

0 10

Bekijk de bedrijven die koppen maken na donderdag :

div> div.group> p: first-child ">

US Outdoor Brands-aandelen daalden meer dan 13 Gun Maker presenteerde financiële resultaten die de verwachtingen van Wall Street overtreffen, maar daalde financieel in de vooruitzichten voor 2018.

Het bedrijf verminderde de omzetbegeleiding met bijna 50 procent, verwijzend naar wat CEO James Debney 'uitdagende marktomstandigheden' en dalende groothandelaren en retailers noemde

United Airlines-aandelen stegen na die tijd meer dan 1 procent. De luchtvaartmaatschappij kondigde een nieuw aandeleninkoopprogramma ter waarde van $ 3 miljard aan, waardoor het bedrijf ongeveer 17 procent van zijn marktaandeel kan terugkopen. miljard dollar, gelanceerd in juli, eindigend in december 2017.

Cloudera-aandelen stegen meer dan 5 procent in uitgebreide handel. Het trof de verwachtingen van Wall Street en verbeterde de richtsnoeren voor het jaar 2018 om het succes ervan te weerspiegelen.

Beleggers zijn sinds de beurs van april in de buurt van Cloudera.

Finisar-aandelen behaalden meer dan 2 procent in de verlengde sessie. Glasvezelproducent rapporteerde gemengde resultaten over het derde kwartaal en sloeg omzet, maar boekte inkomsten die Wall Street-verwachtingen misleken.

De Finisar-voorraad is ongeveer 40 procent jaar-op-datum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.