belgium News

Bitcoin die handelt op een traditionele beurs begint zondagavond en sommigen vrezen dat het verre van duidelijk is

0 6

Terwijl Amerikaanse beurzen worden aangeboden om bitcoin-futures aan te bieden, vinden enkele grote internationale financiële instellingen dat de uitrol te snel gaat plaatsvinden en sommige retailers zeggen dat ze hard zullen kijken in de nieuwe markt voordat ze aan klanten gerelateerde producten aanbieden. steile beperkingen. [19659002] div> div.group> p: first-child ">

Het eerste bitcoin futures-product begint op zondag te handelen, wat mogelijk een grotere legitimiteit geeft aan crypto-valuta, wat een handelsgevoel is over de hele wereld. wordt beschouwd als een vluchtige snelgroeiende enorme speculatieve zeepbel op basis van een moeilijk te begrijpen quasi-valuta die niet volledig wordt omarmd door de financiële instelling of grote instellingen.

Cboe Global Markets is de eerste van drie Amerikaanse beurzen om bieden futures in bitcoin aan en springen één week voor op hun rivaliserende CME Het is een zogenaamd zelfgecertificeerd product, maar een woordvoerder van de uitwisseling zei dat het alles heeft getypeerd met de Amerikaanse Commodities Futures Trading Commission "naar hun smaak."

Zondag lancering, de prijs van bitcoin is torenhoog gestegen en stijgt meer dan $ 6.000 in minder dan twee dagen en voegt eraan toe dat bitcoin parabolisch wordt en zou zijn een slechte investering voor moeder en pop investeerders. Het behandelde donderdag meer dan $ 19.000 op de Coinbase Exchange voordat het snel terugviel naar $ 16.000.

"Een aantal makelaars beslist of ze futures-handel aan hun klanten willen aanbieden, en als ze dat wel doen, zullen ze waarschijnlijk meer beperkingen en risicobeheer op de markt brengen," zei Sandler, analist van Neill, Richard Repetto, .

Bezorgdheid over futures is zowel het risico dat afkomstig is van de onderliggende markt als de vraag of futures liquide genoeg zullen zijn als de markt in beide richtingen wordt gedood. De Futures-markt biedt ook de eerste echte tweerichtingsmarkt, waar beleggers voor de eerste keer hun makelaarsbedrijven kunnen gebruiken voor de eerste bitcoin.

Futures Industry Association, een wereldwijde organisatie die 64 clearingleden vertegenwoordigt, stuurde een brief naar CFTC woensdag spreekt zijn bezorgdheid uit over de volatiliteit van de cryptomarkt en zorgen voor clearingbedrijven die het risico in geval van wanbetaling zullen absorberen. Er werd gezegd dat er onvoldoende overwegingen zijn geweest over marges, stresstests en handelslimieten.

"De industrie denkt niet dat het noodzakelijkerwijs de gelegenheid heeft gehad om de mogelijke impact te bespreken en dat de juiste veiligheidsmaatregelen zijn genomen voordat de instrumenten zijn gelanceerd." We zijn agnostisch over het product. hier geconcentreerd, "zei Emma Davey, een woordvoerster van de FIA.

Er is echter veel vraag naar en interesse in de valuta en makelaars zijn van plan om het aan te bieden wanneer ze zien hoe het werkt.

"We wachten tot het open is en we zullen de markt op dat moment evalueren", zei een woordvoerster van TD Ameritrade. "We zullen deze producten, volumes en marktplaatsen eens aanbieden aan onze drempels."

Interactieve tussenpersonen wiens voorzitter heeft gewaarschuwd voor de gevaren van bitcoin is een van degenen die toegang verlenen. Een woordvoerster zei dat beleggers het maandag zouden kunnen verhandelen, maar er zijn strengere beperkingen, zoals Geen shortposities en een 50 procent claim.

"We zullen de anderen [futures products] overwegen terwijl ze ook live gaan," zei ze.

De oprichter en voorzitter van de Interactive Thomas Peterffy was een kritisch criticus voor het koppelen van de cryptocurven aan de reële economie.

Peterffy waarschuwde CFTC vorige maand ook over de gevaren van bitcoin in een paginagrote Wall Street Journal-advertentie, maar hij zegt dat hij zich niet op de juiste manier tegen handel dapper maakt onder het verschijnen van "Fast Money" van CNBC. "

"Wat ik protesteer, is het verbinden van bitcoin en andere cryptocurrencies door federale bepalingen met de echte economie, wat zou gebeuren als we bitcoin zouden opruimen met andere producten in hetzelfde handelshuis," zei hij in die tijd.

CME, 's werelds grootste termijnbeurs, zal het product beschikbaar stellen op 18 december en Nasdaq is van plan om zijn futures in Q2 2018 te lanceren.

Ally Financial laat klanten ook handelen met bitcoin-futures, maar het heeft momenteel besloten om de CME-contracten aan te bieden.

Charles Schwab biedt momenteel geen kryptocurrency-handel aan, maar "we evalueren actief de interesse van onze klanten in en kennis van de dynamiek en risico's die gepaard gaan met cryptocurves", zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Fidelity is niet van plan haar klanten handel in futurescontracten aan te bieden. Er is geen deal met bitcoin op zijn brokeragerekeningen, en zijn fondsen hebben geen digitale activa.
Maar Fidelity-rekeninghouders met Coin Base-portefeuilles kunnen het integreren in hun rekeningen, zodat ze hun saldo kunnen bekijken als onderdeel van hun algehele financiële imago, zegt een woordvoerder.

"We weten dat dit een groeiende beleggingscategorie is en het zal onze industrie gaan transformeren. Het is een vroege dag", zegt een woordvoerster voor geloofwaardigheid.

Het bankwezen beweegt zich langzaam als het gaat om cryptocurven, maar het is gefascineerd door de onderliggende blockchain-technologie.

Richard Bove, analist van de Vertical Group Banking, zegt dat banken manieren bestuderen om zich erbij te betrekken, en BNY Mellon neemt het voortouw met zijn eigen crypto-valuta zoals die wordt gebruikt met klanten.

"Ik denk dat als de banken erbij betrokken raken, deze alleen voor derden zullen handelen, niet met hun eigen geld. Ten tweede zal het zijn om te zien of ze gedistribueerde managementtechnologie kunnen gebruiken in een breed scala van betalingen, banken naar de bank in het systeem en de laatste stap zou zijn om een ​​digitale valuta te accepteren, "zei hij. Hij zei destijds dat een digitale valuta niet voldoet aan de vereisten om deze als een valuta in het banksysteem te beschouwen.

"Het belangrijkste is dat je de schuld in de valuta kunt betalen.Als je de valuta niet kunt gebruiken om belasting te betalen, is het geen geldige valuta in de geschiedenis van de mensheid en daarom zullen banken niet op transactiebasis inbinden met bitcoin, "zei hij.

Maar de crypto-valutamarkt, die bijzonder actief is in Azië, zal waarschijnlijk toekomstscenario's omvatten.

"We hebben het hier over een toekomstproduct, dus … mijn mening is bitcoin dat mensen het idee zouden bieden van een gereguleerde beurs die een beursgenoteerde toekomst op het product aanbiedt.Zij kunnen nog steeds bitcoin hanteren in een structuur en de manier waarop ze willen, maar Ik denk dat de meeste mensen denken dat het legitimiteit aan het onderliggende product zal geven, "zei Repetto.

Leave A Reply

Your email address will not be published.