belgium News

Bitcoin kan oplopen tot $ 100.000 of meer voordat het botst met nul, zegt Peter Peter's Interactive

0 13

Bitcoin-futures zijn ingesteld om te beginnen met winkelen op CBOE en een week later op CME, en retailmakelaars zijn schrap.

div> div.group> p: first child ">

Interactive Brokers Oprichter Tom Peterffy zei op CNBC's" Fast Money "op donderdag, zijn zorg is dat de cryptocurrency zou kunnen blijven stijgen naar $ 100.000 of meer voordat het instortte tot nul en kleine brokers in het proces naar beneden kon halen.

De prijs van Bitcoin wordt deze week alleen maar omhooggeschoten van $ 12.000 naar $ 19.000 en terug onder $ 16.000. Toekomstige handel wordt alleen gezien als extra legitieme bitcoin,

Thomas Peterffy, Managing Director van Interactive Brokers.

"Minder bemiddelingsbedrijven zullen failliet gaan" Peterffy waarschuwde donderdag en donderdag. voegde toe dat het "clearing houses" kon destabiliseren.

Peterffy heeft alarm geslagen over de gevaren van bitcoin, maar zijn bedrijf biedt traders toegang tot futures-producten van maandag tot en met k barnsteen van 50 procent. Traders kunnen alleen longposities innemen, voor $ 5 per contract, en zullen geen shortpositie of een inzet op een drop-off kunnen nemen. De brede prijs per Contract – Normaal betaalt de makelaar 25 cent tot 80 cent een contract – moet Interactive betalen voor het risico, zei Peterffy.

"Ik ben erg benieuwd, dat is iets geweldigs," zei Peterffy tegen CNBC, eraan toevoegend dat hij geen bitcoin bezit. "Hoe stom mensen zijn, dat is gewoon geweldig."

Bedrijven die bij de futures-industrie zijn betrokken, hebben gezegd bezorgd te zijn over de snelle uitrol van het bitcoin-futuresproduct. De Futures Industry Association stuurde woensdag een brief naar de Commodity Futures Trading Commission met bezorgdheid over de volatiliteit in digitale valuta, en durfkapitaalbedrijven zullen zich vestigen wanneer de handel in futures begint.

Leave A Reply

Your email address will not be published.