belgium News

Billionaire investeerder Marc Lasry: ik had bitcoin moeten kopen toen het $ 300 was

0 12

Billiard investeerder Marc Lasry vertelde donderdag aan CNBC dat hij bitcoin had moeten kopen toen het nog maar een paar jaar geleden $ 300 was.

div> div.group> p: first child ">

Cryptocurrency, die in 2017 begon met $ 1.000 per stuk, op donderdag $ 19.000 op de kop kreeg en in Coinbase meer dan $ 7.000 steeg in minder dan twee dagen

Maar Lasry zei op "Squawk on the Street" dat hij nog een keer rond $ 9.000 – $ 10.000 het niveau een paar weken geleden nam.

"Ik wilde het persoonlijk gaan kopen," zei Lasry "Ik had zoiets van …" Ik wil gewoon wachten op een kleine dip. "En er is geen sprake van een dip … ik had dat spul moeten kopen."

Het totale aantal bitcoing-winsten is de afgelopen weken versneld voordat Bitcoin-futures op CME en CBOE zijn geïntroduceerd.

De snelle vooruitgang heeft sommige marketeers laten waarschuwen voor een bubbel.

Lasry zei dat hij niet dacht dat de digitale valuta een "fraude" is, zoals JPMorgan Chase, president en CEO Jamie Dimon beweerde. "Ik denk dat het goed is," zei Lasry CNBC donderdag.

"Kijk, ik begrijp het niet", gaf Lasry toe. "Ik heb er net naar gekeken en gezegd dat het lijkt alsof er een nieuwe valuta wordt gemaakt."

"De reden dat u deze enorme run in de afgelopen weken ziet, is … het komt in de hoofdstroom terecht," voegde hij eraan toe.

De baan van Lasry loopt het noodlijdende schuldbeleggingsbedrijf dat hij heeft geholpen lanceren, de Avenue Capital Group, die

ook een aandeel heeft in NBA's Milwaukee Bucks.

was mps = mps || {}; (mps && mps.getComponent && document.write (mps.getComponent (& # 39; taboola-article-you-may-like & # 39;)));

Leave A Reply

Your email address will not be published.