belgium News

Streep en Hanks film krijgen warme recensies

0 11

Tom Hanks richt zich op Ben Bradley naast Meryl Streep met Kay Graham

De film volgt het realistische verhaal van eigenaar Ben Bradle van Washington Post en eigenaar Kay Graham gepubliceerd door de Pentagon Papers in 1971.

filmde "de belangrijkste film van 2017 op zoveel niveaus" van de film.

Hij zei dat Hanks en Streep "extra bij elkaar" zijn.

De film van Steven Speilberg eindigt met het succes van Oscar

Dit is de klinkende The Telegraph, waarin de prestaties van Streep worden beschreven als zijn 'rijkste jaar'.

Guardian beschreef het als een "opgewonden film" en "een duidelijke liberale viering van het verleden en de impliciete aanwezigheid".

Het verwees naar een complot dat de wettelijke dreigementen volgt die beide journalisten tegenkwamen bij het proberen de waarheid te onthullen, een emmer die de weg naar Watergate in het onderzoek reed.

Pentagon Papers was de naam die werd gegeven aan het onderzoek naar de betrokkenheid van de VS bij de oorlog in Vietnam, uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Papers lekken naar de pers door de militaire tandarts Daniel Ellsberg, die in het onderzoek werkte. Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten oordeelde dat publicatie van de publicaties gerechtvaardigd was.

Variety heeft de film geprezen vanwege de 'relevantie van verzinken', een die allesbehalve verbonden is met een inspirerend, breed publiek.

Er zijn echter enkele kritieken, waarbij Variety het vergelijkt met een deel van de andere historische films van Spielberg, Lincoln en München. Hij zei dat hij minder "diepte, mysterie en kracht" had dan zijn voorganger.

Vanity Fair zag het als de beste filmmaker van Oscar, maar zei ook dat het geschreven was om "grote showbizz-awards te winnen die democraten geïnspireerd en geïnspireerd hebben".

De film volgt journalisten van de Washington Post die overheidsdekens proberen te onthullen

Onafhankelijk voegt eraan toe dat de film goed zit in "het onlangs gepolitiseerde Hollywood dat Trump een wit huis een serieuze bakkebaard wil geven." [19659018] Volg ons op op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram in bbcnewsents . Als je een voorstel voor een verhaal hebt, e-mail entertainment.news@bbc.co.uk.

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.