belgium News

Nijl Rodgers heeft kanker geknipt

0 10

<img class="js-image-replace" alt=" Rodgers werkte met Daft Punk aan hun enige Get Lucky-model

De oprichter van Chic vond artsen hun echte "mysterieuze groei" van de nieren, die "één enkele massa" van twee verschillende kankers bleek te zijn

nooit geloofd dat mijn lichaam in een andere kanker zou doordringen ", schreef hij over zijn Planet C-blog.

65-jarige werd gediagnosticeerd met agressieve prostaatkanker in 2010 maar werd duidelijk in 2013.

Hij zei toen dat hij "was aangevallen met zijn leven" en "absurd werkte" met muzikanten als Daft Punk.

Rodgers zei dat nieuwe groei werd ontdekt tijdens een bezoek aan het ziekenhuis om het geval van E. Colin te behandelen dat hij in de winter met de aarde, wind en vuur nam.

Nile Rodgers trad dit jaar op bij Chic in Glastonbury

Toen hij op 2 november in Brooklyn verscheen, vloog hij naar Rochester in Upstate New York en ging over de carcinogene massa die de volgende dag werd verwijderd.

Volgens hem was de "situatie" "te laat voor een paar geweldige plannen", maar hij hield niet op hem te focussen op de toekomst.

"Kanker, echt? Ik ben er klaar voor," concludeerde hij in een lange e-mail, dat hij ook lezen in de bijgevoegde video. "2018 ik kom hier!"

"Wat gaat er volgend jaar gebeuren met mijn mooiste dromen," zong hij en beloofde meer te onthullen in de volgende blogpost.

Gitarist en producer staan ​​klaar om op oudejaarsavond in Chic in downtown New York op te treden in een live concert op BBC One.

Volg ons op op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of op Instagram op bbcnewsents . Als u een e-mail met een voorstel voor een verhaal heeft entertainment.news@bbc.co.uk .

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.