belgium News

Mode-modellen onthullen seksuele intimidatie

0 9

In het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen professionele organisaties ongeveer 12.000 modellen.

Model Agents (AMA) Association zei dat ledenorganisaties "hun uiterste best doen om hen te beschermen"

Hier zijn enkele verhalenmodellen.

Marissa

"Een voorbeeld dat ik kan bedenken was een jeansmerk, met een handschot, ik kreeg kleding, kreeg een make-up en daarna een make-upartiest en ik was een fotograaf

" En we schoten en gingen naar de badkamer voor een pauze . Ik kwam terug en de fotograaf was op mijn knieën, waar ik moest staan ​​en naar binnen liep en hij greep gewoon mijn voeten en wilde dat ik haar zou doen.

"En ik stopte gewoon, ik denk dat het probleem is dat je in deze situaties gewoon bevriest wanneer het helemaal nieuw is."

"Ik heb niemand verteld dat ik gewoon naar de bus ging,

" Mijn eerste gedachte was: "Betaal ik nu een vergoeding?" Omdat hij zijn agent kon vertellen en dan zou ik niet worden betaald, dus ik bleef stil. "

Anoniem model

" Ik was seksueel gekloofd met een kapselstijl. 19659002] "Ze kwam er niet uit, ik had geen sleutels, ik had geen telefoon, ik duwde hem weg toen hij probeerde

"Ik vertelde het haar meester, maar hij deed niets omdat ik niet naar de politie was gegaan."

"Hij werkt nog steeds in een industrie met vrouwelijke modellen overal in het model.

Modellen die geen andere accounts wilden identificeren:

De Association of Model Agents zei dat lidorganisaties een "enorme verplichting hadden om voor hun modellen te zorgen en hun uiterste best doen om hen te beschermen."

"We sturen ze niet naar vergaderingen in hotels of privé-adressen met klanten of fotografen die we niet kennen

"We doen ook ons ​​best om modellen zoals te trainen Oost, wat wel en niet geschikt en professioneel is. "

Joelle Hedgepeth [19659022] "Het was een vrij populaire fotograaf die me wilde neerschieten, maar omdat we in afzonderlijke staten zaten, wilde hij dat ik hem naakte foto's zou sturen

" Ik herinner me dat ik om een ​​soort kennis over mij vroeg, ik weet dat ik weet nog niet veel over de industrie, maar ik ben er vrij zeker van dat ik niet nodig om je naakt foto's te sturen, was ik in staat om te vertellen wat voor soort model dat u wilt. "

" ik heb geprobeerd om hem te kalmeren, maar ik zal het op die manier te doen, en ik stuurde hem foto's van mezelf bikinissani. En hij kwam op me staan ​​met een sms-bericht: "Als je nog niet toe bent aan een echte modellenwereld, verspil dan geen tijd."

"De fotograaf kwam me fotograferen in mijn woonplaats. waren op zoek naar een locatie, hij vroeg me om de auto te trekken.

"Ik ben nog jong, nog 17-18, en hij kuste me En ik herinner me dat ik zoiets als:" Dit is niet goed "

Zie Victoria Derbyshire programma . op werkdagen van 09:00 tot 11:00 op BBC Two en BBC News.

Leave A Reply

Your email address will not be published.