belgium News

JK Rowling

0 8

Rowling's website stortte neer kort nadat hij zijn verklaring stuurde

De auteur gaf toe dat de rol "natuurlijk werd overwogen" nadat Depp werd beschuldigd van zijn oudere vrouw Amber Heard maar hij weigerde.

Hij zei echter dat hij "comfortabel" was om bij Gellert Grindelwald te zijn.

Harry Potter Writer heeft manuscripten geschreven voor spin-offfilms, waarvan er één volgend jaar is.

De eerste genaamd Fantastic Beasts en Where to Find hen werd uitgebracht in 2016.

JK Rowling's volledige verklaring:

"Toen Johnny Depp werd gekozen als een Grindelwald, dacht ik dat hij zich in een prachtige rol bevond, maar het filmen in de eerste film van de film had verhalen verschenen, wat me diep verontrustte en de meest intieme franchisebedrijven.

"Harry Potter-fans hebben legitieme vragen en zorgen hierover, blijven in de rol van Johnny Depp. Zoals David Yates, een lange tijd Potter-leider, al heeft gezegd, hebben we natuurlijk de mogelijkheid van heroverweging gehad. Ik begrijp waarom sommigen verward zijn en vijandig tegenover waarom dit niet is gebeurd

"De enorme, wederzijds voordelige gemeenschap rond Harry Potter is een van de grootste vreugden van mijn leven. Persoonlijk onbekwaam maken van mij persoonlijk spreekt openlijk met fans over deze kwestie is moeilijk, frustrerend en soms pijnlijk geweest

Fantastische dieren in de hoofdrol: Grindelwalds overtredingen zijn Jude Law (uiterst links) en Johnny Depp (van rechts naar rechts)

moeten de conventies respecteren die zijn ingevoerd om de privacy te beschermen van twee mensen die beiden hun verlangen hebben uitgedrukt om hun leven te betreden. op basis van een goed begrip van de filmmakers en ik zijn niet alleen comfortabel om de originele foto, maar oprecht blij om het leven Johnny's in de belangrijkste films.

"ik hield van de eerste twee scripts en ik kan niet wachten tot de fans om Grindelwald te zien en ik ben het ermee eens dat er mensen zijn die niet blij zijn met de cast van acteurs die we kiezen, maar de commissie kan het geweten niet controleren. buiten ons moeten we allemaal doen wat volgens ons goed is.

Depp's scheidingsacteur Amber Heard werd in januari maandenlang voltooid in strijd met de voorwaarden

Gehoord, de actrice van de andere vrouw, beweerde dat hij fysiek was mishandeld, beweert Depp herhaaldelijk ontkend te hebben

In augustus vorig jaar publiceerde het paar een gezamenlijke verklaring, volgens welke hun relatie "diep gepassioneerd en soms verdampt" was, maar hij was altijd "verbonden met liefde." [19659004] D epp, 54, maakte een korte presentatie met de eerste Fantastic Beasts-film, maar zal naar verwachting een meer prominente rol spelen in zijn vervolg.

op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram op bbcnewsents Als u een voorstel voor een verhaal heeft e-mail entertainment.news@bbc.co.uk .

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.