belgium News

Het lichaam van Oscars keurt de Gedragscode goed

0 9

Het volgt de bioscoop en de academie die stemt om Harvey Weinstein in oktober te verdrijven, toen hij schuldig pleitte aan seksuele aanranding.

Managing Director Dawn Hudson vertelde leden dat de Academie geen plaats voor hen heeft

Weinstein, 65, verontschuldigde zich voor sommige van zijn gedragsaspecten, maar stond erop dat zijn mogelijke seksuele relaties unaniem waren en dat hij beschuldigingen van criminele seksuele intimidatie, verkrachting ontkent en aanranding.

Hudson schreef de leden van de Academie een code of conduct-regels die op grote schaal is gepubliceerd en herhaald.

geschreven door David Rubin, hoofd van de Academy of the Board of Awards.

Het team van de taskforce werkte met deskundigen op het gebied van seksuele intimidatie en hoogleraren ethiek, zaken en rechten van de grote Amerikaanse universiteiten.

Dawn Hudson meldde dat lidmaatschap van de Academie een voorrecht was

De Television Academy, die Emmys en Bafta produceert, nam ook deel aan discussies met AMPAS.

Hudson stuurde woensdag een e-mail naar alle leden en vertelde hen: "Het lidmaatschap van een academie is een voorrecht voor slechts een paar zeldzame filmmakers over de hele wereld.

" Bioscopen moeten ook ethisch handelen door de waarden van de Academie te handhaven met respect voor de menselijke waardigheid, inclusief en creativiteit.

Harvey Weinstein werd eerder dit jaar gedeporteerd uit de Academie

Iedereen die normen overtreedt of compromissen sluit op de "Academie" is geen plaats voor mensen die hun positie, macht of invloed misbruiken op een manier die in strijd is met erkende normen voor menselijke waardigheid. integriteit van hun acties "kan worden opgeschort of verwijderd.

Weinstein is gewoon een andere persoon die uit de organisatie wordt gezet. De eerste, Carmine Caridi, werd verbannen om filmclips van tevoren te delen.


Volg ons op op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram in bbcnewsents . Als je een voorstel voor een verhaal hebt, e-mail entertainment.news@bbc.co.uk.

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.