belgium News

Greta Gerwig aan Lady Bird

0 13

Dit is de reactie van Greta Gerwig op Lady Bird, het debuut van zijn piloot, die 100% scoort op Rotten Tomatoes – de meest accurate film in de geschiedenis van de site.

leest recensies als ze een film heeft (haar actrices zijn Frances Ha, Jackie en No Strings Attached), die zeggen dat het 'een beetje verschrikkelijk' is.

Hij is zich er echter van bewust dat Lady Bird, die Saoirse Ronan als tiener aanspoorde op zijn laatste middelbare school in Sacramento, uitgebreid werd geprezen.

"Het is zo geweldig" we hebben er zoveel liefde aan gegeven, iedereen die het heeft gedaan, "vertelt hij de BBC.

" Er is zo'n gevoel van je hart en ziel erin gieten – van acteurs tot crew, creatief team en het voelt als "Hopelijk zal het gebeuren, maar je had nooit verwacht dat het zou gebeuren."

Gerwig zegt dat positieve beoordelingen hem zorgen baren dat mensen veel verwachtingen van de film krijgen, maar toevoegen: "Tegelijkertijd is het ook De film – het is geen raket naar de maan! Maar meestal is het geweldig. "

Saoirse Ronan speelt de film van Lady Bird samen met Laurie Metcalf met haar moeder

34-jarige heeft eerder manuscripten geschreven, Meesteres Amerika en Frances, als hij onlangs is gezien met Oscar-genomineerden Jackie en 20e-eeuwse vrouwen.

"Ik heb altijd al een regisseur te zijn, maar ik ben naar school gegaan filmen," zegt hij. Hij treedt altijd op als acteur en ook als schrijver en producent – dit is mijn filmschool. Het was een soort spinneweb samen met meer dan 10 jaar bioscopen. "

Hij zegt dat hij nerveus is over het tonen van een film aan Ronan en Laurie Metcalf, die de relatie tussen moeder en dochter film beschrijft." Ze gaven me alles wat ze hadden, "legt hij uit, zeggend dat hij de verantwoordelijkheid voelde om zijn prestaties te respecteren [19659012] twee vrouwelijke verhouding is in het midden van de film

Nu, geïnspecteerde gemaakt, heeft Lady Bird al een aanvraag voor een handvol van awards en is duurder -., zoals Oscar en Golden Globe evenementen

"ik ben erg nerveus – ik koput hout. Natuurlijk wil ik dat de film wordt beloond, maar Saoirse en Laurie – ik wil gewoon dat ze rekwisieten zijn van wat ze deden. Het is meestal spannend. Maar je kunt er niets aan doen, je wordt nerveus.

"Onderscheidingen op het scherm hoef je je geen zorgen te maken, maar waar huil je eigenlijk om? Waarom maakt het ons niet uit?"

"Geweldige vrouwelijke instructeurs"

Hij vroeg speculatie dat hij alleen de vijfde vrouw kon worden om de beste regisseur van de Oscar-nominatie te worden. Hij zegt dat hij Dees Rees wil laten genieten van het seizoensdrama 'Mudbound'. zou zijn vijf en zes. "

" Het was een zeer goede tijd voor mij toen Kathryn Bigelow de beste directeur van Oscar won en het was de eerste keer dat een vrouw had gewonnen, "zegt Gerwig

" Zo veel als dit niet is werk en werk is belangrijk, zichtbaarheid en herkenning is voor mij een groot probleem dan thuis.

"Ik zou blij zijn als – en ik ben niet alleen maar te zeggen dit -. Alle vrouwen was benoemd En dit jaar zijn er een groot aantal vrouwen leiders De film heeft veel vrouwen die dit jaar veel films gaf, en ik wil graag één van deze uit de lijst te zien .." [19659003] Gerwig moet een paar weken wachten tot de Oscars onthuld zijn om uit te zoeken wie [196459020] op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram in bbcnewsents Follow Us on op Facebook verhaalvoorstel email entertainment.news@bbc.co.uk.

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.