belgium News

Ed Sheera verzamelt het paleis van MBE

0 10

<img class="js-image-replace" alt=" Ed Sheeran MBE [Edison] Ed Sheeran zei dat hij dacht aan zijn grootvader die "vrij trots" zou zijn geweest

De Popster kreeg zijn vleugels op muziek- en liefdadigheidsdiensten. de meest gestroomlijnde artiest in 2017 en heeft een aantal goede redenen gesteund.

Hij zei dat hij niet werd gevraagd om de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle uit te voeren. Maar hij vertelde de verslaggevers of hij dat had gedaan als hij werd gebeld en antwoordde met een grijns: "Ja, waarom niet."

De zanger zei dat de prins van Wales onder de indruk was dat hij het optreden in New York zou spelen op vrijdag, een dag na de ceremonie.

"Hij vroeg of ik nog steeds veel platen verkocht en vertelde hem dat ik morgen een concert in New York had en hij was behoorlijk verbaasd dat ik hiernaartoe leende," zei Sheeran.

Hij zei ook dat hij aan zijn grootvader Bill dacht.

"Mijn grootvader was een massale royalist," zei hij. "Hij had alle gedenktekens en de goederen, en hij stierf vier jaar geleden, dus het is vrij aardig over de hele wereld, ik denk dat hij behoorlijk trots zou zijn."

Gevraagd naar zijn succes, speelde sheeran zijn prestaties door te zeggen: "Ik geloof dat het volharding is

" Ik heb geen enorm talent vergeleken met andere mensen, ik denk dat talent 30% is en volharding, autorijden en zelfvertrouwen zijn anderen, die zijn allemaal hetzelfde. "

Volg ons op op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram in bbcnewsents

Leave A Reply

Your email address will not be published.