belgium News

Coventry met de naam UK City of Culture 2021

0 16

UK Culture City: Five Things from Coventry

Het biedingteam heeft plannen aangekondigd om 'de reputatie van een reputatie te veranderen' en een jaarlijkse culturele week te organiseren.

De titel wordt om de vier jaar gegeven en Coventry hoopt Hull, de culturele stad van het VK, het succes van dit jaar te evenaren.

Coventry is de geboorteplaats van Philip Larkin, een van de beste dichters van Engeland, in elektronisch formaat.

Andere plaatsen met titels waren Swansea, Paisley, Stoke-on-Trent en Sunderland. de voorloper van de muziek Delia Derbyshire en de best verkochte schrijver Lee Child. Het is ook de thuisbasis van Two Tone ska, zoals The Specials en The Selecter bands.

Cultural Observations to Fame

Evenementen omvatten Warwick Art Centre, Herbert Art Gallery and Museum en Belgrade Theatre, dat Theater In Education in 1965 lanceerde. Het is ook het eerste Britse Front Front Theatre, is het grootste gratis muziekfestival van het Verenigd Koninkrijk in Coventry Godiva.

Coventry's Capital of Culture "heeft zichzelf voortdurend levend uitgevonden."

Het heeft geleden onder de effecten die zijn positie verzwakte in het hart van de Britse auto-industrie en werd vernietigd door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hoop op Hull, wiens rol als Britse cultuurstad naar schatting £ 60 miljoen heeft opgebracht in de lokale economie.

Hull heeft ook meer dan EUR 1 miljard geïnvesteerd sinds hij vier jaar geleden werd gekozen om de titel van 2017 te houden.

Coventry stadsraad Laura McMillan zei dat de economische impact "een enorme stad en stad van de West Midlands" zou zijn

"Dit is de overwinning van Coventry, de overwinning van jonge mensen en de overwinning van diversiteit," zei hij. "Coventry is aangeboden aan mensen en brengt zoveel mensen en organisaties mee, en dit is nog maar het begin."

7 december 2017

Rapport

Kunstenaar John Glen zei dat het 'ongelooflijk geweldig was dat Coventry investeerde in de lokale economie, toerisme groeide en kunst en cultuur centraal stelde . "

Hij zei:" In 2017 zag ik een echt Variable effect van deze waardevolle Headlines 19659004 "De stad heeft een culturele stad geadopteerd en heeft daarmee laten zien hoe cultuur, kunst en erfgoed gemeenschappen kunnen verbinden.

Coventry is de derde Britse stad van cultuur na Hull en Londonderry, die de titel van het jaar 2013 was.

Als onderdeel van de prijs krijgt Coventry toegang tot £ 3m He ritage Lottery Fund

Het UK Culturele Hoofdstad-programma staat los van de Culturele Hoofdstad van Europa. Het Verenigd Koninkrijk moest de stad kiezen om die titel te behouden in 2023 toen Leeds, Dundee, Milton Keynes, Belfast / Derry en Nottingham alle deals hadden.

Maar de Europese Commissie heeft onlangs bevestigd dat het VK zijn rechten als gaststad verliest wanneer het de EU verlaat in 2019.

Volg ons op op Facebook op Twitter @BBCNewsEnts of Instagram bbcnewsents . Als u een e-mail met een voorstel voor een verhaal heeft entertainment.news@bbc.co.uk .

http://platform.twitter.com/widgets.jshttp://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Continue Reading
0 16
You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.