belgium News

Hedgerijk miljardair Cooperman: de aandelenmarkt is nog niet overschat

0 13

Billionaire hedge fund pionier Leon Cooperman vertelde donderdag aan CNBC dat de aandelenmarkt nog niet is overschat.

div> div.group> p: first-child ">

De president en CEO van Omega Advisors schatten het als" redelijk volledig gewaardeerd ".

" De markt doet het dit jaar beter dan ik dacht " zei hij. "[But] Ik kan euforie niet zien."

Cooperman trad op bij het "Fast Money Halftime Report" toen de Dow Jones Industrial Average en de S & P 500 minder dan 1 procent van hun gesloten recordhoogten ruilden.

Hij zei dat hij de aandelenmarkt één voor één bekijkt: hij voegt zijn grootste bedrijf toe, Google's moederalfabet.Vind niet dat Amazon een monopolie is.

Hij zei ook dat de economie aan de gang is.

Cooperman, die hij heeft ontmoet in het Oval Office met president Donald Trump, is van mening dat de GOP-belastinglijst zinvol is.Voor zaken is een positief, zei hij.

Als Hillary Clinton de presidentsverkiezingen had gewonnen, zouden de Verenigde Staten zich in een recessie bevinden , zei Cooperman, eraan toevoegend dat hij een geregistreerde onafhankelijke is.

De natie is beter af met Trump als president dan het zou zijn geweest onder Clinton of de andere grote 2016 Democratische mededinger Sen Bernie Sanders.

Er was ook veel aandacht voor bitcoin, die in de afgelopen twee dagen $ 7.000 verhoogde en op donderdag het $ 19.000-niveau op het Coinbase-platform doorstroopte.

Gevraagd naar zijn mening over bitcoin, zei Cooperman: "Ik weet er niets vanaf." Hij voegde eraan toe dat hij er geen geld in heeft.

Hij zei dat blockchain, de technologie van de digitale valuta, "interessant" is.

Maar de bitcoin gaat van $ 1.000 eerder dit jaar naar $ 19.000, dat klopt niet, zei hij. "Er is euforie in de Bitcoin," zei hij, maar nogmaals benadrukt, er is geen euforie op de aandelenmarkt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.