belgium News

Sen Cornyn-signalen GOP zou de staats- en lokale aftrekposten kunnen aanpassen aan de definitieve belastingaanslag

0 5

Sen John Cornyn, de Republikeinse No. 2 Senator, waarschuwde donderdag dat de GOP de behandeling van populaire belastingaftrek in de definitieve belastingwetgeving zou kunnen wijzigen.

div> div.groep> p: eerste kind ">

De afzonderlijke wetten aangenomen door de Tweede Kamer en de Senaat schrappen het grootste deel van de staats- en lokale aftrekposten maar staan ​​maximaal $ 10.000 aan aftrek van onroerende voorheffing toe Om een ​​gezamenlijk plan voor een conferentiecommissie goed te keuren, hebben sommige leden van het Huis van Afgevaardigden gepoogd om de staats- en lokale inkomstenbelasting af te trekken in zwaar belastbare blauwe staten.

Cornyn, een republikein uit Texas, stelde donderdag voor dat deze belastingwijziging meer

Ik sprak gisteravond met [House Majority Leader Kevin] McCarthy en hij vertelde me dat dit een twistpunt is in het huis, "vertelde de Senaat Majority Leader CNBC's" Squawk Box ". Ik weet niet wat ermee gaat gebeuren $ 10.000 voor onroerendgoedbelasting, maar er kan wat beweging zijn in dat gebied, om eerlijk te zijn

Mitch McConnell, Senate Majority Leader, zei woensdag dat hij open stond voor het uitbreiden van staats- en lokale opnames om de leden van het Huis te sussen.

Wetgevers in staten zoals Californië, New York en New Jersey Als gevolg van de voorgestelde wijzigingen, kunnen sommige belastingbetalers in die staten een belastingverhoging zien onder een plan dat wordt gefactureerd als een horizontale belastingverlaging.

Beperkingen beperken is een middel om geld te verhogen en in evenwicht te brengen (19659003) Wanneer wetgevers nationale en lokale aftrekposten of andere belastingvoordelen uitbreiden, zullen ze waarschijnlijk andere manieren moeten vinden om inkomsten te genereren. verlaging van het vennootschapsbelastingtarief tot 22 procent, in plaats van de voorgestelde 20 procent, van de huidige 35 procent.

Cornyn zei donderdag dat hij hoopt dat de voorgestelde bedrijfstarief op 20 procent zal blijven.

Leave A Reply

Your email address will not be published.