belgium News

Het vermogen van huishoudens stijgt tot bijna $ 97 miljard, 72 procent hoger dan het crisisniveau

0 6

Een shopper telt geld aan een kassa in een Best Buy-winkel in Chesapeake, Virginia.

De rijkdom van huishoudens in de VS is bijna gestegen Volgens gegevens van de Federal Reserve op donderdag nadert het pair in het tweede kwartaal twee keer het niveau dat het was tijdens de financiële crisis.

div> div.groep> p: eerste soort ">

De balans voor de Amerikanen toont nu $ 96,9 miljard aan activa, een stijging ten opzichte van $ 95,2 miljard in het tweede kwartaal voor een nieuw record, het ene De winst van 8 procent ten opzichte van het voorgaande jaar betekent een stijging van 72 procent sinds de crisis in 2008 laag.

Nog een kwart van de wereldaandelenprestaties steeg met $ 1,1 biljoen tot $ 17,3 biljoen, de S & P 500 De index steeg dit jaar met meer dan 18%.

De publieke en private schuld bleef ook stijgen met 6,2% nt voor de grootste winst in bijna twee jaar en de op een na grootste stap sinds de crisis.

De grootste stap in deze richting was echter de regering, die een stijging van 10,3 procent zag en nu meer dan 20 biljoen dollar is. De Fed schreef de stap toe aan het herstel van staatsfondsen die door het ministerie van Financiën werden gebruikt. om de operaties tijdens het schuldplafond in 2017 te handhaven.

De bedrijfsschuld steeg met 5,4 procent en de schuldenlast van huishoudens steeg in de voorgaande kwartalen van vorig jaar met 3,7 procent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.