belgium News

Een harde aanpak van buitenlandse werkvisa zou de Amerikaanse economie vernietigen, zegt de CEO

0 12

De Trump-regering heeft hardhandig opgetreden tegen immigratie, en dit omvat serieuze inspanningen om het voor buitenlandse werknemers moeilijker te maken buitenlandse werknemers in dienst te nemen.

Onlangs werd een wetsvoorstel ingediend bij het Congres dat de visumbeperkingen zou bekrachtigen Gekwalificeerde immigranten als een poging om het aantal Amerikanen in de beroepsbevolking te vergroten.

Deze wetgeving zou een specifieke impact hebben op bedrijven die als "H-1B-afhankelijk" worden beschouwd, wat ernstige obstakels vormt voor bedrijven die banen willen vullen om het land de komende jaren binnen te komen. Dit zou ook een ernstige impact hebben op de Amerikaanse economie.

En hoewel er nog geen wetgeving is aangenomen, onderzoekt de administratie de aanvragen voor deze hoogstaande visa al en stuurt meer dan een op de vier aanvragen voor "verder bewijs" tussen januari en augustus terug, vergeleken met vijf jaar geleden, volgens informatie US Citizenship and Immigration Services.

div> div.group> p: first-child ">

" H-1B-werknemers helpen bij het creëren van nieuwe banen en kansen voor economische expansie waardoor geld door het land kan stromen. Beperking van deze mogelijkheid zal niet alleen immigranten schaden, maar ons allemaal. "

H-1B-visa bieden hoogopgeleide buitenlandse werknemers de mogelijkheid werkvisa uit de Verenigde Staten te verkrijgen, vaak voor banen in gebieden zoals wetenschap en technologie en informatietechnologie – gebieden waar hooggeschoolde arbeidskrachten veel vraag hebben. Jaren en het aanvraagproces is uiterst concurrerend: de overheid ontvangt H-1B-aanvragen met de vrachtwagenlading en in 2017 werd het quotum van de aanvraag binnen slechts vier dagen bereikt.

H-1B-visumhouders brengen vaardigheden mee die bijdragen tot het dichten van kennislacunes op specifieke gebieden, en naarmate geavanceerdere bedrijven meer gespecialiseerd worden, hoe meer concurrentie zij wereldwijd worden en betere inkomsten en groeimogelijkheden creëren en een kans hebben om de Amerikaanse economie ernstig te beïnvloeden.

Werknemers die in het buitenland geboren zijn vaak leiders in zakelijke ondernemingen die innoveren en veranderen Het is heel goed mogelijk dat de groei in deze gebieden onderhevig zal zijn aan grote tegenvallers. Zo werd 45 procent van de hightech Fortune 500-bedrijven opgericht door een immigrant of door het kind van een immigrant. Voorbeelden van de grote impact die immigranten hebben op Amerikaanse bedrijven zijn indrukwekkend en eindeloos: Google, Tesla en zelfs eBay hebben oprichters van over de hele wereld, waaronder Rusland, Zuid-Afrika en Frankrijk. Deze bedrijven hebben hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten en zijn allemaal marktleiders in de branche, die consequent door consumenten over de hele wereld worden gebruikt.

Met deze visa kan een grote groep ondernemers – immigranten – hun kans krijgen om Amerikaanse ondernemingen te starten die de Amerikaanse economie verder stimuleren. Volgens de Amerikaanse Immigration Council zullen toenemende H-1B-visa tegen 2045 bijna 1,3 miljoen nieuwe banen creëren.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de directe correlatie tussen immigratie en ondernemerschap in de VS, slechts 13 procent van de Amerikaanse bevolking, ze hebben twee keer zoveel kans om een ​​bedrijf te starten als een in de VS geboren burger.

Er zijn meer dan 28,8 miljoen kleine bedrijven in Amerika die verantwoordelijk zijn voor maar liefst 99,7 procent van alle bedrijven. Deze bedrijven hebben bijna de helft van het land in dienst (48 procent), wat helpt het welzijn van de economie als geheel te stimuleren.

Wanneer de regering en het Congres van Trump beslissen om het aantal H-VS te regelen Zodra de Verenigde Staten van Amerika een visum krijgen, zullen de VS ernstige gevolgen hebben voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. H-1B-werknemers helpen bij het creëren van nieuwe banen en kansen voor economische expansie, zodat geld door het land kan stromen. Beperking van deze mogelijkheid zal niet alleen immigranten schaden, maar ons allemaal.

Commentaar door John Suh, de CEO van LegalZoom. Hij was mede-oprichter en CEO van verschillende bedrijven, waaronder StudioDirect, de internetdivisie van een wereldwijd toeleveringsbedrijf, Li en Fung. Volg hem op Twitter @_ JohnSuh .

Volg voor meer inzichten van CNBC-medewerkers @ CNBopinion op Twitter.

http://platform.twitter.com/widgets.js

Leave A Reply

Your email address will not be published.