belgium News

De plannen van dit jaar voor banenverlies op het laagste niveau sinds 1997, zegt het rapport van Challenger

0 6

Bedrijven hebben aangekondigd dat ze in november 35.038 banen zullen verminderen, een stijging van 30 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, meldt een particuliere enquête donderdag.

div> div.group> p: first-child ">

Van januari tot november meldden werkgevers iets meer dan 386.347 ontslagen, het laagste percentage sinds 1997. Het outplacementadviesbureau Challenger, Gray en Christmas zijn in november gesloten 17 procent meer ontslagen aangekondigd

"Belangrijke fusies en overnames zoals de CVS / Aetna-deal en de mogelijkheid dat fabrikanten van generieke geneesmiddelen die Amazon kopen, zouden kunnen leiden tot een vloedgolf van grootschalige banenverliesberichten in 2018" , zei CEO John Challenger

Retailers hebben dit jaar de meeste bezuinigingen aangekondigd – 74.665, dat is bijna 29 procent hoger dan vorig jaar.

Gezondheidszorggestuurde industrieën aangekondigd in banenverlies met 7.011 vorige maand Meer dan dubbel veel banenverlies worden dit jaar aangekondigd vanaf 2016.

Het rapport van Challenger komt een dag voordat de arbeidsafdeling haar werkgegevens vrijgeeft voor oktober Op woensdag meldden ADP en Moody's Analytics dat Amerikaanse bedrijven in november 190.000 huurden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.