belgium News

De Chinese vastgoedmarkt zal kleinere winsten boeken, zegt een grote ontwikkelaar

0 14

De prijsstijgingen van woningen in China zullen waarschijnlijk vertragen als gevolg van officiële inspanningen om de markt te belemmeren, zei een topmanager van onroerend goed donderdag.

div> div.group> p: first-child ">

" Al jaren probeert de Chinese overheid de snelheid van de snel stijgende vastgoedprijs te beheersen, dus er zijn altijd strategieën om de markt te beheersen, maar Nu wordt dit een echte landelijke inspanning ", zei CEO Zhang Xin van SOHO China [Zhang Xin] In de marge van het Guangzhou Fortune Global Forum (China), zei Zhang dat het een lagere jaarlijkse prijsstijging verwacht in toekomstige belangrijke steden

Bezorgdheid over het risico van een bubbel in China heeft de op een na grootste economie van de wereld in jaren gevoed en vormt een echt sociaal risico voor de overheid.

De Chinese regering zei vorige maand dat het in de nabije toekomst een vermogensbelasting zou kunnen heffen op speculatie Desondanks hebben de autoriteiten in Beijing, naar ik schat dat ze land ter beschikking stellen voor huurwoningen.

en release voor burgers met een laag inkomen die "veel meer aanbod" aan de markt zullen toevoegen, merkte SOHO Zhang op.

China's grootste ontwikkelaar van prime-kantoren, SOHO richt zich op commercieel onroerend goed en heeft zich in coworking-ruimtes gewaagd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.