belgium News

Amerikaanse futures wijzen op iets hogere openheid, aangezien nieuws over belastinghervorming centraal staat

0 7

Handelaar Peter Tuchman werkt op de vloer van de New York Stock Exchange, (NYSE) als de 24.000 Dow Jones Industrial Average, in New York, VS, 30 november 2017.

Amerikaanse aandelenindexfutures wijzen op een enigszins positieve futures Opening op donderdag omdat beleggers wachten op verdere ontwikkelingen om het Amerikaanse belastingstelsel te herzien.

div> div.group> p: first-child ">

Amerikaanse aandelen sloten relatief gemengd met de Nasdaq, profiterend van een opleving van de technologieaandelen, waarbij de rest van de VS wat lager eindigde Beleggers verwachtten meer details over hoe de definitieve belastinghervorming eruit zou zien in het Congres

De gedempte handelsprestaties op Wall Street hadden enige invloed op Aziatische en Europese aandelen op donderdag.

Dell Technologies, General Dollars, Vail Resorts, Elders worden er naar verwachting werkloze claims verwacht om 20:30 ET, gevolgd door driemaandelijkse enquêtedataservices om 22:00 ET. Consumentenkrediet wordt later op de dag verwacht wordt gepubliceerd om 15.00 uur ET

Vo te

Evaluatie van de resultaten

Totaal aantal stemmen:

Geen wetenschappelijk onderzoek. De resultaten kunnen niet 100% zijn vanwege afronding.

In de politiek kondigde president Donald Trump woensdag aan dat de VS Jeruzalem zouden erkennen als de hoofdstad van Israël en dat de Amerikaanse ambassade daar zou worden verplaatst, hoewel ambtenaren onlangs zeiden dat de verhuizing "jaren" zou kunnen plaatsvinden

De aankondiging heeft wereldwijde veroordeling ontvangen van Arabieren en moslims in het Midden-Oosten naar de Verenigde Naties en de Europese Unie; In het laatste geval waren beide instellingen bang voor de impact van het besluit op het vredesproces tussen Israël en Palestina.

De herziening van het Amerikaanse belastingstelsel blijft het marktsentiment beïnvloeden. De Amerikaanse Senaat heeft woensdag in een conferentiecomité met het Huis gestemd om te onderhandelen over een plan om het huidige systeem te hervormen. De Senaat stemde 51 tot 47 stemmen voor, en de Republikeinen hoopten met Kerstmis een akkoord te bereiken over een belastingvoorstel.

William Dudley, president van de Federal Reserve Bank van New York, wordt verwacht deel te nemen aan de "collegegeldfinanciering en -kosten" en de terugkeer van het hogeronderwijsevenement in New York.

Elders brak Bitcoin meer dan $ 14.000, minder dan 24 uur nadat de cryptocurrency de mijlpaal van $ 12.000 heeft overschreden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.