belgium News

Amerikaanse futures geven aan dat de zwakte van de markt wereldwijd achteruit gaat. datenäugig

0 5

U.S. Aandelenindexfutures wezen op een negatieve opening op woensdag, toen beleggers op nieuwe gegevens wachtten toen ze kennis namen van de dalingen op buitenlandse markten.

div> div.group> p: first-child ">

Tijdens de laatste sessie vielen Amerikaanse aandelen in het rood, omdat de bredere markt niet werd aangewakkerd door een stijging van de technologieaandelen. P 500 heeft zijn eerste driedaagse verliesreeks sinds augustus.

Wall Street negativiteit woog woensdag op Aziatische aandelen, terwijl Europese aandelen ook verloren gingen in vroege handel

In View of Today Hypotheekaanvragen zullen worden vrijgegeven om 7 uur ET, gevolgd door ADP National, het arbeidsrapport zal worden vrijgegeven om 20:15 uur ET en productiviteit en kostengegevens zullen worden vrijgegeven om 8:30 uur ET. De cijfers komen twee dagen eerder dan de niet-agrarische loonlijstgegevens van de VS voor november, welke zal worden vrijgegeven op vrijdag.

Focus op bedrijfswissels verschuift, Brown Forman, H & R Block, American Eagle Outfitter, Broadcom, Lululemon Athletica en Okta zullen naar verwachting de nieuwste zijn nl Publiceer financiële cijfers.

Stemmen

Stemmen

Zie totale stemmen:

Geen enkele wetenschappelijke poll. De resultaten kunnen niet 100% zijn vanwege afronding.

Afgezien van belastinghervormingen en aanhoudende geruchten over de relatie van de huidige Amerikaanse regering met Rusland, zal ander nieuws op woensdag de stemming doen schudden.

President Donald Trump zal aankondigen dat de VS Jeruzalem zullen erkennen als de hoofdstad van Israël, met hoge regeringsfunctionarissen die zeggen dat de ambassade daarheen zal worden verplaatst, maar dit kan 'jaren' duren. Deze stap is controversieel in het Midden-Oosten en werd bekritiseerd door onder andere Turkije. Elders kruiste Bitcoin op woensdagochtend in Azië de grens van $ 12.000 voor de eerste keer omdat de cryptocurrency zijn opwaartse trend voortzet.

Grondstofprijzen daalden woensdag nadat bekend werd dat de geraffineerde productvoorraden in de VS op waren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.