Monday , January 22 2018
Home / اخر الاخبار / US Treasurys iets lager omdat beleggers hun aandacht verleggen naar nieuwe economische gegevens

US Treasurys iets lager omdat beleggers hun aandacht verleggen naar nieuwe economische gegevens

U.S. De koersen van de schatkist lagen op donderdag iets lager.

div> div.group> p: first-child ">

Benchmark De rente op tienjaars schatkistpapier is hoger met ongeveer 2,354 procent, terwijl het rendement op 30-jaars overheidsobligaties 2,718 procent bedroeg. omgekeerd naar prijzen.

Symbool
Dividend
Verandering
% Verandering
US 3- MO
US 1-YR
US 2-YR
US 5-YR
US 10-YR
US 30-YR
— [19659019] Op de voorkant van de computer zullen naar verwachting werkloosheidsverzoeken vervallen om 8.30 ET, gevolgd door kwartaalgegevens van de dienstenonderzoek om 10.00 ET. Naar verwachting zal het consumentenkrediet later vandaag om 3:00 ET worden vrijgegeven.

In andere landen wordt verwacht dat de Schatkist de omvang van Twee afzonderlijke rekeningen veilingen, twee individuele bankbiljetten veilingen en een obligatieveiling.

Terwijl verwacht wordt dat nieuwe financiële releases zullen schokken tot donderdag, Het beleid zal naar verwachting ook investeerders op de rand houden.

President Donald Trump en zijn regering hebben woensdag aangekondigd dat de Verenigde Staten Jeruzalem als de hoofdstad van Israël hebben erkend en hebben gezegd dat de Amerikaanse ambassade daar naartoe zou worden verplaatst, hoewel ambtenaren onlangs zeiden dat de verhuizing "jaren" zou kunnen duren.

De boodschap werd wereldwijd veroordeeld, van Arabieren en moslims in het Midden-Oosten, tot de VN en de EU. met de laatste twee instellingen, beide uit angst voor de grenzen die het besluit zal hebben over het vredesproces tussen Israël en Palestina.

Stemmen

Stemmen om de resultaten te bekijken

Totaal aantal stemmen:

Geen wetenschappelijk onderzoek. De resultaten mogen niet 100% zijn als gevolg van afronding.

In de tussentijd blijft de herziening van het Amerikaanse belastingstelsel de marktpositie verzwakken. De Amerikaanse Senaat heeft gestemd om woensdag met het Parlement naar een conferentiecommissie te gaan om te onderhandelen over een plan als het gaat om het hervormen van het huidige systeem. De senaat stemde voor 51-47 voor, met de Republikeinen die een akkoord proberen te bereiken over een belastingvoorstel met Kerstmis.

Tot slot wordt verwacht dat William Dudley, president van de Federal Reserve Bank of New York, spreekt over 'Financiering van hoger onderwijs en kosten en rendement op het hoger onderwijs' in New York.

Check Also

طريقة نصب جديدة يحكيها المتهم بسرقة 20 ألف جنية بعابدين

يعترف المتهم أمام سيادة المقدم/ حسام عشماوي، أنه يحترف النصب منذ سنوات كثيرة، بعد أن …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *