الأحد , يناير 21 2018
أخبار عاجلة
الرئيسية / اخر الاخبار / Gamingplatform Stoomstrooier bitcoin-ondersteuning, verwijzend naar hoge vergoedingen en volatiliteit & # 39;

Gamingplatform Stoomstrooier bitcoin-ondersteuning, verwijzend naar hoge vergoedingen en volatiliteit & # 39;

Gabe Newell, mede-oprichter van ontwikkelaar en distributieklep voor videogames.

Spelers kunnen niet langer betalen met bitcoin op Gameplay Steam.

div> div.group> p: first-child ">

Steam van ontwikkelaar Valve Corporation zei woensdag in een blog dat het de virtuele valuta niet langer kon ondersteunen vanwege de" hoge kosten " "en" volatiliteit. "

" De afgelopen maanden hebben we een toename van de volatiliteit in de waarde van bitcoin gezien en een aanzienlijke verhoging van de kosten voor het verwerken van transacties op het bitcoin-netwerk. "Steam zei.

bitcoin-transacties worden geregistreerd op een groot gedecentraliseerd overzicht van transacties die bekend staan ​​als blockchain.

Om het netwerk te laten tikken, moeten vrijwillige bitcoin-mijnwerkers complexe wiskundige oplossingen samenstellen om een ​​transactie aan het gedistribueerde grootboek toe te voegen. Naast het netwerk worden mijnwerkers transactiekosten betaald.

De gemiddelde transactiekosten bedragen nu $ 7, volgens gegevens van BitInfoCharts. En Blockchain.info laat zien dat mijnwerkers heeft meer dan $ 3 miljoen dollar aan transactiekosten gemaakt.

Volatility

Steam zei dat volatiliteit een andere factor was in de beslissing van de service om bitcoin-betalingsondersteuning vrij te geven.

Onlangs is de digitale valuta gestegen tot recordhoogte van ruim $ 10.000. Er zijn echter tijden geweest dat de prijs van bitcoins sterk was gedaald, wat aanleiding gaf tot bezorgdheid over de winstgevendheid als valuta.

"De waarde van bitcoin is slechts voor een bepaalde periode gegarandeerd, dus als de transactie niet binnen dit tijdsvenster wordt voltooid, kan de hoeveelheid bitcoin die nodig is om de transactie af te dekken, worden gewijzigd", zegt Steam .

"Het bedrag dat het kan veranderen is onlangs gestegen tot een punt waarop het aanzienlijk anders kan zijn."

شاهد أيضاً

الاستعلام عن نتائج نظام نور 1439| رابط تسجيل ولي الأمر عبر موقع noor الإلكتروني

رابط موقع نظام نور المركزي للاستعلام عن نتائج الطلاب باستخدام اسم المستخدم وكلمة السر، في …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *