Monday , January 22 2018
Home / اخر الاخبار / De belastinghervorming zal de zakken van aandeelhouders vullen, maar raakt de middenklasse, zegt de voormalige Amerikaanse minister van Handel

De belastinghervorming zal de zakken van aandeelhouders vullen, maar raakt de middenklasse, zegt de voormalige Amerikaanse minister van Handel

Penny Pritzker, voormalig Amerikaans minister van Handel, op de Internet & Television Expo in Chicago, Illinois op de 7e Mei 2015.

De Verenigde Staten hebben belastinghervormingen voorgesteld om de bedrijfswinsten te verhogen – en de meeste van deze besparingen zullen waarschijnlijk in de zakken van de aandeelhouders terechtkomen, zei de voormalige Amerikaanse minister van Handel Penny Pritzker

div div.group> p: eerste kind ">

Als het belastingplan wordt aangenomen, zoals velen verwachten, zullen de vennootschapsbelastingen dalen van de huidige 35 procent naar wel 20 procent.

Maar de verkregen voordelen zullen ongelijk verdeeld zijn onder de Amerikanen en volgens miljardair Pritzker Winnaars en verliezers.

"Ik denk dat er een aantal (besparingen) zullen zijn die zullen leiden tot de loonsverhoging, en sommige kunnen in Inves zijn Maar ik denk dat veel daarvan open zal staan ​​voor bedrijfsaankopen, heraankopen of dividenden, "zei Pritzker CNBC.

Terugkoopacties vinden plaats wanneer bedrijven hun eigen aandelen kopen en het aandeel in de handen van beleggers verminderen. Net als dividendbetalingen, bieden inkopen een manier om geld terug te geven aan aandeelhouders en zien ze doorgaans de aandelen van een bedrijf hoger als aandelen schaarser worden.

Volgens de voormalige minister van Handel is hervorming van de vennootschapsbelasting cruciaal om het concurrentievermogen van Amerikaanse bedrijven te vergroten, maar het huidige plan creëert geen inclusieve groei.

"Je kunt het niet doen door belasting te heffen op de middenklasse", zei Pritzker, eraan toevoegend dat het onaanvaardbaar was dat de huidige wet werd aanvaard als onderdeel van het ontwerp, een groeiend begrotingstekort. Senaat Meerderheid Leader Mitch McConnell zei dat de belastingaangifte van de Senaat een "belastingvrij belastingherzieningswet" was, maar uit de analyse van de rekening bleek dat het tekort met minstens een biljoen dollar zou stijgen.

"Ik hoop dat dit in de conferentiecomités zal doorgaan, dat er een inspanning zal zijn om te zeggen:" Hoe zullen we deze tekortprojecties verlagen en toch aanzienlijk lagere vennootschapsbelastingtarieven realiseren? "

Huisrepublikeinen staan ​​klaar om naar een conferentiecommissie gaan van de Senaat om overeenstemming te bereiken over de belastinghervorming.

Pritzker is niet de eerste die commentaar levert op de mogelijke impact van de wet op de middenklasse

Senator Ron Wyden van Oregon zei Amerikanen zullen uiteindelijk een belastingverhoging zien volgens het Republikeins plan, terwijl bedrijfssponsors hun eigen zakken vullen met biljoenen dollar-give-aways. "

President Donald Trump en zijn regering hebben geprobeerd het hervormingspakket verkopen als een overwinning voor de VS

"Ik zie het meer dan iets anders, want het is een enorme re voor banen en voor de middenklasse, "zei de president dinsdag in het Witte Huis.

Uit een recent onderzoek bleek echter dat eenenzestig procent van de Amerikanen meenden dat het plan de rijken ten koste van de middenklasse begunstigde.

Check Also

طريقة نصب جديدة يحكيها المتهم بسرقة 20 ألف جنية بعابدين

يعترف المتهم أمام سيادة المقدم/ حسام عشماوي، أنه يحترف النصب منذ سنوات كثيرة، بعد أن …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *