الأحد , يناير 21 2018
أخبار عاجلة
الرئيسية / اخر الاخبار / Meer dan $ 60 miljoen aan bitcoin die mogelijk is gestolen na het hacken op de cryptocurrency-site

Meer dan $ 60 miljoen aan bitcoin die mogelijk is gestolen na het hacken op de cryptocurrency-site

Hackers zijn misschien weggekomen met $ 60 miljoen bitcoin nadat een cyberaanval het cryptocurrency-mijnbouwplatform, NiceHash, had bereikt.

Gebruikers benadrukten de cyberbreak op Reddit en Twitter woensdag, met sommigen die zeiden dat ze honderden dollars konden verliezen. 19659003] div> div.group> p: first-child ">

NiceHash laat mensen computercapaciteiten bieden aan bitcoin-mijnwerkers om digitale valuta's te herinneren Cryptocurrency-mijnwerkers maken complexe wiskundige vergelijkingen om crypto-wisseltransacties te leveren aan gedecentraliseerde openbare leiders die blokkers worden genoemd. 19659003] De mijnbouwmarkt zei in eerste instantie dat de service op twitter werd onderworpen aan "onderhoud" en voegde er later aan toe dat het "hard werkte" om problemen op te lossen die de site beïnvloedden. in een verklaring "onderzocht de aard van het incident" en dat het zijn site voor één dag zou sluiten. "

" We werken aan het controleren van de exacte hoeveelheid BTC (bitcoin) ", zei." Het is duidelijk een kwestie van grote zorg, en we werken er hard aan om de kwestie de komende dagen recht te zetten. Naast het uitvoeren van ons eigen onderzoek, is het incident gerapporteerd aan de relevante autoriteiten en rechtshandhavingsinstanties en werken we samen met hen in dringende gevallen. "

Hoewel NiceHash niet kon specificeren hoeveel Bitcoin werd gestolen, hebben gebruikers gewezen op een bitcoin-portemonnee met 4,736,42 bitcoins – gelijk aan $ 68 miljoen.

Andrej P. Škraba, Marketing Manager bij de onderneming, bevestigd aan het persbureau van Reuters dat ongeveer 4.700 bitcoins – ter waarde van $ 68 miljoen in huidige prijzen – verloren gingen in de hack.

CNBC stak zijn hand uit naar Managing Director Marko Kobal van NiceHash voor commentaar, maar was niet beschikbaar op het moment van publicatie. [19659003] Dit zou niet de eerste keer zijn dat mensen miljoenen in crypto-valuta hebben verloren. In november werden miljoenen dollars van Ethereum "willekeurig" bevroren op de cryptocurrency wallet-provider Parity na een portemonnee "zelfmoord" van de gebruiker, wist de code en bevroor alle aanwezige ethertokens.

http://platform.twitter.com/widgets.js

شاهد أيضاً

الاستعلام عن نتائج نظام نور 1439| رابط تسجيل ولي الأمر عبر موقع noor الإلكتروني

رابط موقع نظام نور المركزي للاستعلام عن نتائج الطلاب باستخدام اسم المستخدم وكلمة السر، في …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *