الأحد , يناير 21 2018
أخبار عاجلة
الرئيسية / اخر الاخبار / JPMorgan legt uit wat de groei van China stimuleert

JPMorgan legt uit wat de groei van China stimuleert

Consumptie en innovatie zullen de komende jaren de twee belangrijkste groeifactoren in China zijn, nu de economische gigant naar zijn volgende uitbreidingsfase terugkeert, zei een JPMorgan Chase-expert donderdag.

div> div.group> p: first -child ">

De komende drie jaar zal de Chinese consumptie toenemen van de huidige $ 4 miljard naar $ 6 biljoen – een toevoeging gelijk aan de omvang van Duitse consumentenmarkt, zegt Jing Ulrich, Managing Director van JPMorgan Chase en vice-president van de Asia Pacific.

Wat innovatie betreft moedigt de Chinese overheid niet alleen technologiebedrijven aan om naar het buitenland te reizen, maar roept ze ook oude industrieën op als productiebedrijven. om nieuwe manieren van zakendoen toe te passen, dit zal de groeivooruitzichten van het land vergroten, voegde Ulrich toe, een bekende expert in 's werelds een na grootste economie.

Uitgelicht door Fortune Global Forum in Guangzhou, China, benadrukte de nieuwste uitvindingen van Ulrich China: "China betalingen Het systeem is nummer één in de wereld wat betreft omvang en verfijning, en ook de deeleconomie. We zien dus echt innovatie die de hele economie aanpakt.

Chinese staalbedrijven zijn een belangrijke bron van risicovolle schulden.

Veel Chinese technologiebedrijven zijn "zaaizaden aan het planten" in Zuidoost-Azië en Noord-Azië, en Ulrich zei dat zij verwacht dat meer in het buitenland zal gaan.

De economische groei van China heeft dit jaar de verwachtingen ruimschoots overtroffen, geholpen door een mondiale toename van de export, het heeft de bedrijfswinsten verhoogd en het land in staat gesteld om de economische tandwieloverbrenging die een belangrijke rol speelde te verminderen bron van zorg bij investeerders

Een toenemend aantal bedrijven in de onrustige staalindustrie, een belangrijke bron van risicovolle schulden in de Chinese economie, zijn nu winstgevend, zei Ulrich. "Geconstateerd dat 85 procent van de staalbedrijven vandaag geld verdient in vergelijking met slechts 5 procent twee jaar geleden.

"Voor het eerst sinds de financiële crisis is de economische invloed in China gedaald omdat bedrijven, Hij is bang voor kredietnemers van banken en verdient uiteindelijk veel geld, 'zei ze.

"Dus betalen ze een deel van hun schulden en als gevolg daarvan zien we de leverage ratio naar beneden komen. Dat gezegd hebbende, veel Chinese banken zijn net zo snel gegroeid als je terwijl je leent, je hebt meer kapitaal nodig Dus ik denk dat voor de kleinere banken ze vooral hun kapitaalpositie moeten herbouwen voordat ze kunnen uitgroeien tot het nieuwe jaar, "voegde Ulrich eraan toe.

Het Internationaal Monetair Fonds heeft donderdagochtend zijn beoordeling van het Chinese financiële stelsel aangekondigd. Het zei een stresstest van 33 banken die driekwart van de totale bankactiva vertegenwoordigen onthulde dat 27 van hen ondergekapitaliseerd waren.

شاهد أيضاً

الاستعلام عن نتائج نظام نور 1439| رابط تسجيل ولي الأمر عبر موقع noor الإلكتروني

رابط موقع نظام نور المركزي للاستعلام عن نتائج الطلاب باستخدام اسم المستخدم وكلمة السر، في …

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *